Cikk felolvasása

2020. május 30 -án, szombaton lesz az első VAPE VILÁGNAP! Bezony ám! Ezt is megértük!

Idén kerül megrendezésre az első Vape világnap! Pontosan mi sem tudjuk mi lesz még a programjuk, de az már kiderült, hogy a ❤️ Jobban vagyok! kezdeményezésünkre kísértetiesen hasonlító “Vaper, raise your voice!”-al rukkoltak elő.

Paul Meller, aki a Word Vaper’s Alliance (Világ Vaper szövetség) alapítója állt elő az ötlettel.

Ahogy az Ecigclick megírta, csak magyarítva:

Bejelentették a Vape világnapot – Hogyan lehet bekapcsolódni

A Vape világnapot bejelentették, május 30-án, szombaton lesz.

A szervezők azt remélik, hogy a világ vaperei bekapcsolódnak és segítenek a dohányzás egészségesebb alternatívájaként bemutatni a vapelést.

Az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.worldvapersalliance.com/

Paul Meller, Ő alapította a Világ Vaper Egyesületet

Azt akarják, hogy írják le a vaperek a történeteitek arról, hogy a vapelés miként segített leszokni a dohányzásról, és hogy valójában megmentette az életüket.

Az eseményt a Világ Vaper Szövetség (World Vapers Alliance) szervezi, amelyet az újságíró és vaper Paul Meller alapított.

Mellesleg, a régi iskola újságírói még emlékeznek, az újságíróknak a szájukból lógott a cigaretta, ami valóban csúnya! Akkor kezdtem az újságírást, amikor a számítógépek csak a jövő dolgai voltak, az írógép és a hibajavító volt a munkaeszközünk, és mindenki dohányzott!

Mindegy, elkalandoztam…

Kategória: Közlemény

Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content