Cikk felolvasása

Itt olvashatod József sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Közel negyven évig dohányoztam. Az utolsó tíz-tizenöt évben már napi két dobozzal. Persze reggeli köhögés, gyengeség, lihegés. Több tüdő-probléma, többszöri légmell, becsövezés, stb. De masszívan szívtam tovább. Aztán 2012-ben egy jó barátom ajánlotta az e-cigit. Vásároltam egy Ego szettet, szinte azonnal bevált. Mivel erős analógot szívtam, az e-cigit is 18mg nikotinnal kezdtem. Ezen ma sem változtattam, nekem nem jön be a gyengébb. Azóta a félévenkénti tüdőgondozói vizsgálatokon nem győznek csodálkozni, hogy évről-évre javulnak a paramétereim. A légzésfunkcióm vetekszik a 20-30 évesekével. Nem fáradok el, ha fel kell mennem 5-6 emeletet. Nem lihegek, nincs légszomjam. Persze ma már jobb e-cigi eszközeim vannak, de a “lötyi” maradt, 18mg nikotinos alaplé, menthol-eukaliptusz aroma egy kis Mystic Juice dohány aromával bolondítva. Szívből ajánlom az e-cigit (persze ízlés szerint), azoknak, akik meg akarnak szabadulni a rendkívül káros cigitől!!!”

A történetet beküldte :

Csikós József

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content