Cikk felolvasása

Itt olvashatod Csiki, sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal kevésbé káros a dohányzással szemben! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00 -kor.

“10 évig dohányoztam, napi legalább egy dobozzal szívtam el.. Én egy 26 éves nő vagyok. Lassan 2 éve vettem magamon észre, hogy alig kapok levegőt, szagokat, illatokat alig éreztem, köhögtem és nem mellesleg mélyebb lett a hangom.

De nem találtam a módját, hogy tudnám le tenni úgy, hogy semmiképpen ne szokjak vissza rá. Aztán párom segítségével, el kezdtem próbálgatni az elektromos cigit, utána döntöttem el, hogy le szokom az analógról, persze nem erőltetve így fokozatosan csökkentettem. 2 hét alatt teljesen le szoktam.

Immár másfél éve nem gyújtottam rá. Szerintem jobb ember lettem. Természetesen az elektromos cigit mai napig szívom, de kapok levegőt, nem köhögök, érzek illatokat, terhelhetőbbnek érzem magam, nem vagyok cigi szagú, és a bőröm is simább, rugalmasabb lett. 100% -ig biztos vagyok benne, hogy én már sosem fogok rá gyújtani, és csak köszönettel tartozom.”

A történetet beküldte :

Csiki

Borítókép: sciencenews.org

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content