Cikk felolvasása

Itt olvashatod Lipi sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Az elektromos cigivel 2015 októberében ismerkedtem meg egy népszerű gyártó Aio eszközével és az MD kezdőbetűs liquid gyártó epres gyártmányával egyetemben. Előtte naponta két dobozzal pengettem el a hagyományoból. Az első slukk után magával ragadott és élveztem, majd ahogy teltek a hónapok és egyre több tapasztalatom lett a gőzöléssel, úgy alakítottam ki a magam világát. Kezdetben 12mg-os, de volt amikor 18mg-os liquidekkel próbálkoztam. Folyamatosan egy dolgot szem előtt tartva, hogy hagyományosat soha többé! Mára már prémiumnak mondható kazánnal és készülékkel gőzölök szintén a felső kategóriába sorolható aromákat, 1mg-os bázisba keverve. Soha többé analóg! A szagától is undorodom, 2.5 év után kíváncsiságból beleszívtam, majd feltettem a kérdést; hogyan bírtam ezt szívni éveken keresztül?! Vaper vagyok, jobban vagyok!”

A történetet beküldte :

Lipi

Borítókép: zdf.de

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content