Cikk felolvasása

Itt olvashatod Gábor sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Sziasztok. Ezelőtt 8 évvel tettem le a bűzrudat. Még akkor nem voltak ilyen modok, kazánok mint most. Egyszerű Ego szettet vettem, az első slukkok nagyon nem voltak az igaziak, akkor hirtelen azt hittem kár volt kiadni érte pénzt. Teltek a napok, és egyre jobban éreztem magam, elmúlt a reggeli köhögés, kezdtem érezni az ízeket, jobban éreztem magam. A mai napig csak azt tudom mondani, hogy soha nem bántam meg, hogy váltottam.”

A történetet beküldte :

Hevér Gábor

Borítókép : NBC News

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content