Cikk felolvasása

Itt olvashatod Gin sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Hat évvel ezelőtt, 2014-ben mikor a nagy dohányellenes kampány beindult párommal elhatároztuk, hogy leszokunk a dohányzásról. Nem a kampány motivált, hanem az, hogy ezzel minket dohányosokat kirekesztettek. Szórakozóhelyeken, vendéglátóegységekben és munkámhoz mérten konyhán a korábban kijelölt helyen sem dohányozhattam, helyette kiküldtek az udvarra. Kényelmetlen helyzetben éreztem magam. Aztán jött az isteni szikra! Egy frissen vásárolt doboz cigi megvétele után, az utcán lelejmoltak egy szálra. Udvariasan megkínáltam az illetőt, majd tüzet adtam neki és jött a nagy bum. „Tudod mit, rakd el az egészet, később majd jól fog jönni” mondtam én és a Srác elviharzott.
Másnap Ausztriába bementünk az első shopba és vettünk egy-egy közép kategóriás elektromos cigit, tankkal, egy jó pár előre bekevert 18mg e-liquidet és jól „beszívtunk”. Nagyon élveztük! 

😊

 Otthonunkban kidobtunk minden a dohányzáshoz köthető eszközt, a létező összes ruhánkat kimostuk és jómagam kifestettem a lakást, ezáltal nyoma veszett a cigibűznek. Megtisztultak az ujjaim, felerősödött a szaglásom és az íz érzékem, jobb lett a közérzetem, fizikailag, sokkal fittebb lettem, megszűntek a reggeli köhögések és még a partykon is szívhattam az e-cigit. Semmi pénzért nem szoknék vissza, hisz az elektromos cigi több új lehetőséget biztosított számomra. Sajnos az évek múlásával sokadjára próbálják letörni a szarvunkat. Egy kalap alá tesznek a dohányosokkal és eszement törvényeket szankcionálnak ellenünk! Jelenleg ismét kirekesztve érzem magam. De kérdem én miért? A környékbeli országokban miért engedélyezett, Ők miért tudtak pozitív tanulmányt produkálni? Tudom az üzlet na meg a politika, de senki nem tilthatja meg nekem se a többi Vaper Társamnak azt, hogy egészséges életmódot folytassunk! Túl nagy az igazságérzetem, így mindig is harcolni fogok a Vaper közösségek elnyomói ellen!”

A történetet beküldte :

Gin Imre József

Borítókép : Futurity.org

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content