Cikk felolvasása

Itt olvashatod Tibor sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Hogy miért is lettem vaper? 35 év aktív dohányzás, és egyéb stressz miatt 4 éve kaptam egy jó kis szívinfarktust, amikor is újra kellett éleszteniük a mentősöknek. Attól a naptól kezdve 4-5 hónapig eszembe sem jutott a cigaretta. Ám ahogy a nikotin ürülhetett a szervezetemből, (gondolom én, elvonási tünet volt), sűrűn öntött el az úgynevezett banyaláz, az az elviselhetetlen forróság. Amint rágyújtottam hosszú idő után az első cigire, tüneteim abbamaradtak. Viszont nagyon nem szerettem volna begyűjteni még egy szívrohamot, ezért egy megfelelő alternatívát kellett keresnem, melyet az e-cigiben találtam meg.”

😊

A történetet beküldte :

Varga Tibor

Borítókép : google.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content