Cikk felolvasása

Itt olvashatod Ferenc, sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal kevésbé káros a dohányzással szemben! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00 -kor.

Ferenc története:

“47 évig szívtam a bűzrudat. Éveken keresztül, napi 2 doboz volt a “norma”. 2015. Februárban, már nem csak az reggeli tüdőkiköpéses köhögések kaptak el, hanem sokszor fél éjszaka nem aludtam, az állandó köhögési inger miatt. Orvoshoz mentem, aki elküldött a tüdőgondozóba.

Ott megállapították, hogy COPDm van a dohányzás miatt. Kaptam rá gyógyszert, ami valamennyire javított az állapotomon, de csak valamennyire. Júliusban elkezdtem, dohányzás kiváltó alternatívát keresni és rátaláltam az e-cigire.

Megrendeltem az első szettemet és utánaérdeklődtem, milyen erősségű liquiddel kellene kezdenem. 18 -ast javasoltak. Szinte minden gond nélkül, 2 hét alatt sikerült teljesen átállni az e-cigire, így 2015 Aug.16-tól, egyetlen szál cigarettát sem szívtam el, csak az e-cigi. A közérzetem, hihetetlen módon javult, oly mértékben, hogy 6 hónap múlva, a kontroll vizsgálaton, megállapították, hogy kigyógyultam a gyógyíthatatlan COPD betegségből.

Azóta is, ha pl fel kell mennem a 4. emeletre, nincs légszomjam, ami előtte, már a 2. emeleten jelentkezett. Arról nem is beszélve, nem cigifüst szagú a lakás, a ruhám, megszűntek a köhögési rohamok, szóval csak pozitívan tudom értékelni az e-cigit. A mocskos anyagiakat már nem is említem, ugyanis a töredéke a havi költsége.”

A történetet beküldte:

Pete Ferenc

Borítókép: Mladen Mitrinovic/Shutterstock | vapingdaily.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content