Cikk felolvasása

Itt olvashatod Viktor sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Sziasztok Viktor vagyok!

11 éven keresztül dohányoztam jelenleg 29 vagyok és mostanra kezdtem el érezni a cigaretta kártékony hatását. Egy ismerősöm hatására és segítségével indultam el a vaper úton amiért a mai napig hálás vagyok neki. (köszi Józsi ) Az elmúlt 2 évben kezdtem el azt érezni, hogy amikor esténként lefekszek, mintha sípolna a tüdőm, reggelente a szokásos köhögés. Akkor is szívtam amikor már rosszul éreztem magam tőle… Fejfájás, hányinger na és persze a bűz… Egyszerűen nem bírtam már elviselni, de a füstöt imádtam fújni és ekkor ismerősöm felajánlotta segítségét. Több-kevesebb sikerrel, pontosan 4x ugrottam neki a vapelésnek, mert valahogy mindig a ciginél kötöttem ki.

Valami hiányzott… Az akarat, amíg az nincs meg, hogy már pedig én le akarok és le is fogok szokni a cigiről addig vehetsz akármilyen drága gépet, nem fog sikerülni! Mióta teljesen leálltam a cigiről ez most lesz 1 hónapja érzem a változást: nem érzem úgy, hogy sípolna a tüdőm esténként, nem köhögök reggelente, jobban érzem az ízeket, szagokat. A munkám miatt a fizikumom fejlesztése elengedhetetlen, ezen a téren is érzem ha lefutok egy hosszabb távot nem akarok meghalni. Életem legjobb döntésének tartom az átállást. De nem szabad elfelejteni: kell az akarat! Sok buktatója van a vapelésnek, de ezekkel szembe kell nézni és megoldani, átlépni rajta. Mert a végeredmény az amit mindenki akar: hosszabb és egészségesebb élet!”

A történetet beküldte :

Sárfi Viktor

Borítókép : Expert Resistance

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content