Cikk felolvasása

Itt olvashatod Peti sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Én 9 éves voltam, amikor először beleszívtam egy barna Sophianae-ba. K.b. 11-12 éves koromig csak beszívtam a füstöt, de nem tüdőztem le. Majd egyszer valaki megijesztett, hogy szájrákot kapok, és ahelyett, hogy leraktam volna a cigit, letüdőztem. Nem volt megállás, és szerettem cigizni. Most 38 éves vagyok, és 2019 december 8.-kán múlt egy éve, hogy elektromos cigizek. A dohányzás utolsó 1 – másfél évében azt vettem észre, hogy nem bírok egy egész szál cigit elszívni, mert hatalmas légszomjam lett tőle. Büdös voltam, fáradékony. Majd vettem egy kezdő MTL e-cigit és hozzá 18mg-os liquidet. Jó volt, de nem az igazi. Láttam videókat ahol mások óriási gőz felhőket eregetnek, és én is akartam. Most, több mint egy év hagyományos cigarettázás nélkül, több e-cigivel és óriási gőzökkel, 3mg max. 6 mg-os liquiddel, imádom. Nem vagyok büdös, a ruhám sem az, nem fulladok és nincs légszomjam sem! És irtó finom és illatos liquidek vannak. 🙂 Nem ment volna e nélkül!”

A képet beküldte: Peti

A történetet beküldte :

Peti

Borítókép: FRANK AUGSTEIN / AP PHOTO

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content