Cikk felolvasása

Itt olvashatod Ágnes sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Jobban vagyok! És mitől? Letettem az analóg cigit. Az én e-cigis múltam nagyon rövid sok emberhez képest, de hatalmas változásokon mentem keresztül.

Kezdjük az elején. 2019 májusa körül az egyik ismerős aki már egy jó ideje e-cigizett, mondta hogy miért nem szokom át én is, higgyem el sokkal jobb lesz. Akárhányszor találkoztunk mindig ez volt a téma.

Majd eljött a nagy nap, május 26 szombat. Bementem egy dohányboltba, megvettem az első igen csak nem olcsó e-cigimet. Hazaérve összeszerelte, beleszívtam és onnantól fogva többet nem gyújtottam rá.

Megfogott valami olyan érzés ami eddig nem. És attól a naptól fogva eszméltem fel milyen változáson megy végbe a testem.

Reggel nem volt fuldokló és megállíthatatlan köhögés. Az ízek, a szagot visszatértek. Akkor éreztem, hogy az epernek olyan íze van mint kislány koromban. Hogy az öblítő átjárja a lakást. Hogy a második gyermekem születése óta magas pulzussal küszködök, elmúlt. Vagy amikor az anyukámhoz mentem a 2. emeletre nem akartam kiköpni a tüdőmet. Jól alszom és nem mellékes, hogy nem ébredek éjszakánként fel.

Hát ez az én történetem. Nagyon bízok benne hogy majd a tőlünk jóval okosabbak is rá fognak jönni, hogy ez igen is egy nagyon hasznos alternatíva az analóggal szemben, és nem fognak majd az utcán megbámulni mint egy csodabogarat.”

A történetet beküldte :

Paróczay Ágnes

Borítókép:.Shutterstock

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content