Cikk felolvasása

A Vaperina.com használt e-cigi adok-veszek platformot hamarosan bezárjuk és összevonjuk a Vaperina Fórummal.


Ez mit jelent?

Az adok-veszek nem szűnik meg! Csupán összevonjuk a Vaperina Fórummal.

Miért jobb a Fórum?

Egy sokkal egyszerűbb, könnyebben kezelhető környezetben folytatódik az adás-vétel. A hirdetésfeladást is leegyszerűsítettük, csak a legszükségesebb információkat kell megadnod. A feltöltött képek is sokkal jobb minőségben jelenhetnek meg. A felhasználók értesítést kapnak az újonnan feltöltött termékekről, így sokkal nagyobb eséllyel zajlanak sikeresen az adásvételek. Ezen felül lehetőség van Követésre is, így azonnal értesítünk a Követett felhasználó aktivitásáról és fordítva.

Mi a bezárás oka?

Mi ebben a Fórumban látjuk a jövőt, itt tudjuk elképzelni Vaperina és ezzel a Vaper Közösségek további működését.

Úgy gondoljuk, hogy ez a Fórum képes ellátni ezt a feladatot 100%-ban, képes egy teljes közösséget kiszolgálni minden szempontból.

Nektek is és Nekünk is egyszerűbb egyetlen weboldalt felügyelni. A teljes átállást 2020 június 10-re tervezzük!

Természetesen mindenkinek hagyunk elegendő időt, hogy az aktuális adásvételeit befejezze! Azonban új hirdetést már csak a Fórumon tudunk fogadni!

Ezért arra kérünk, hogy hozz létre egy felhasználói fiókot a https://vaperina.cc oldalon és folytasd ott az adásvételt!

Megértésetek köszönjük! ❤️

Vaperina Csapat

Kategória: Közlemény

Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content