Cikk felolvasása

Itt olvashatod Dániel sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Sziasztok!

5 éve élek vilanycigarettával…
Sokszor és sok féle módon próbáltam leszokni a füstös analógról. Egyik módszer sem járt sikerrel. Azt mondták gyenge vagyok. És jött az e-cigi…
Egy kollégám javasolta, kipróbáltam…

A lényeg :
Eleinte rossz volt, mert meg kellett szoknia a hörgőimnek a párát. Ha jártál szaunában, akkor tudod, hogy miről beszélek. Másnap egy doboz cigit dobtam be a dohányzóba, hogy szívja el, aki akarja. Azóta nem szívtam analógot, nem is hiányzik. Jobban vagyok, köszönöm! Az ételeknek kevesebb fűszer mellett is érződik az íze, kevesebb só kell, hogy finom legyen valami, kevesebb cukor mellett is finom a süti. És tudom, hogy milyen büdös tud lenni egy kitisztított hamutál, egy ruházat, ha bagózik valaki. Amikor analóg cigit szívtam, ezeket nem vettem észre. Ha belegondolok, hogy milyen felhő vett körül 5-6 éve…
Jobb ez így, jobban vagyok. Reggelente nem köhögök, kevesebbet betegszem meg (légzőszervi betegségekre értve), nem élek reklámgyógyszereken.
Mindenki önmaga dönti el, hogy miként szeretne élni és halni. Én e-cigivel élek és halok is meg!

Bánom, hogy Nicola Tesla ebben a témában nem folytatott kutatómunkát.
Ha valaki attól idegenkedik, hogy ezek az elektromos cigarettával kapcsolatos technikai eszközök jórészt kínaiak, annak útmutatásul mondanám, hogy az ötlet egy Svájcban élő kínai úriembertől származik. És folyamatosan (gyorsan) fejlődik.

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy szólhattam hozzátok és remélem, hogy egy összetartó közösség leszünk a jövőben is!”

A történetet beküldte :

Dániel

Borítókép : Medical News Today

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content