Cikk felolvasása

COVID-19 Vape-felmérés – A tudósoknak segítségre van szükségük a világ vapereitől!

Az összegyűjtött adatok segítenek leküzdeni a hazugságokat a vapelés és a világjárvány kapcsán.

A tudósok az egész világon felszólítják a vapereket, hogy vegyenek részt a COVID-19 vape felmérésben, abban a reményben, hogy az eredmények legyőzik a nevetséges és megalapozatlan álhíreket, ami szerint a vapelés a vírus terjedéséhez kapcsolódik.

Az e-cigi ellenesek a jelenlegi világjárványt használják a megalapozatlan vádak terjesztésére a vapelésről, a globális felmérés eredményei valamivel javíthatják az egyensúlyt.

A felmérést a barcelonai Bellvitge Kórház dohányzás-ellenőrző egysége végezte, a Barcelona Egyetemmel, a Bellvitge Kórház Nemzetközi Vakcina Központjával és a Milánói Egyetemmel együttműködésben.

A felmérés mögött álló szakértők szerint:

Mint tudod, a COVID-19 vonatkozásában a szörnyű helyzetet kihasználják az anti-THR lobbik, hogy zaklassák, destabilizációs kampányokat folytassanak a vapelés ellen.

Az elmúlt hetekben világszerte az újságok a félelemről szólnak és a dohányosokról szóló hírek tudományos igazolások nélkül azt állítják, hogy a vaperek és a dohányosok nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg a SARS-CoV-2 vírussal.

Mivel nyilvánvaló, hogy nem minden vapert vizsgálták meg a COVID-19-re, ezért csak a népességcsoport tüneteire támaszkodhatunk, hogy lehetséges összefüggést kapjunk a vapelés és a SARS-CoV-2 fertőzés között.

Ezen adatok következtetései tehát csak akkor lesznek megalapozottak, ha a minta mérete a lehető legnagyobb.

Ezért minden nemzetközi vaper csoportot arra kérünk, hogy kérjen együttműködést tagjaitól a felmérés elvégzéséhez.

A korábban említett egyetemekkel együttműködve a felmérés adatot fog szerezni a lakosság mobilitásáról és viselkedéséről is a vírus lehetséges terjedésének középtávú modellezésére, tehát a tudósokkal együtt fogunk működni azáltal, hogy hasznos információkat adunk magunkról a vírus elleni küzdelemhez.

A felmérés csak 2 percet vesz igénybe ezért maximális részvételt kérünk. Ha a mobiltelefonját használja a felmérés teljesítéséhez, váltson függőlegesről vízszintes nézetre.

Minden összegyűjtött adat bizalmas marad, a felmérés nagyon gyorsan kitölthető.

Tehát kérünk, fordíts néhány percet a COVID-19 Vape felmérés kitöltéséhez. (A felmérés angol nyelvű.)

Ide kattints a felmérés kitöltéséhez!

Itt egy kis segítség.

Forrás: Ecigclick.co.uk

Kategória: Közlemény

Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content