Cikk felolvasása

Itt olvashatod Zoltán sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Sziasztok! 30 éves vagyok, és 2 éve szoktam át az elektromos cigaretta használatára. 2008 augusztusától cigarettáztam, és ez után a majdnem 10 év után 2018 május 5-en egy spontán PTX-et kaptam amitől 40x70mm-re esett össze a bal oldali tüdőm.

Azonnal abba hagytam a dohányzást de a nikotin éhség nem hagyott, így kipróbáltam a nikotinos cukorkát. Gyomorsavammal keveredve kiderűlt, hogy refluxom is van. Át tértem az elektromos cigarettára. Majd augusztus 15-én jött a második spontán baloldali PTX aminél 8 cm-es volt a légmell és ökölnyi nagyságú a tüdőm.

Ugyanúgy elektromos cigarettázok. Durván 15 kg-ot híztam. Mikor leraktam a bagót voltam 48kg. Most 64kg vagyok és egyre jobban híztam. Gyorsabb lett az anyagcserém, méterekről érzem a szagokat az ízeket sokkal jobban érzem, a fogam vagy 2-3 árnyalattal fehérebb, nincs légszomjam se. Az hogy hajlamom van a PTX-re arról nem az e-cigi tehet. Ráadásul jóval olcsóbb. Csak pozitívumot tudok mondani róla. Másfél hónapja voltam tüdőgondozóban és csak a gerincferdülésembe tudott bele kötni a főorvos asszony.”

A történetet beküldte :

Töttösi Zoltán József

Borítókép: FOTOFABRIKA / ADOBE STOCK

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content