Cikk felolvasása

Itt olvashatod Brigi sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“6 évvel ezelőtt találkoztam először az e-cigivel, ami nagyon meg is tetszett és át is tértem rá. Sikeresen bő 1 hónapig csak e-cigiztem, viszont amikor cserélnem kellett benne egy részét akkor sikeresen tönkre is tettem. Na akkor megfogadtam, hogy én ugyan maradok a hagyományos ciginél, annál nincs ilyen problémám. Illetve ha van is, akkor azt gyorsan tudom orvosolni. (Akkor már töltöttem a cigit és itt gondolok arra, hogy mondjuk eltöröm a töltőt, és akkor gyorsan elmegyek a boltba és veszek másikat.)

Viszont sokszor megfordult a fejemben, hogy csak jó lenne vissza térni az e-cigire, de a kellemetlen tapasztalatból kifolyólag nem tettem meg azonnal a lépést. Elkezdtem nézni videókat róla (Fehér Tamás videóit) és egyre több mindent megértettem róla, egyre jobban hajlottam arra, hogy csak vissza kellene térnem az e-cigire. Születésnapomra az egyik barátnőmtől kaptam egy vaníliás likvidet azzal a címszóval, hogy legyen meg a motiváció és tegyem meg az első lépést. (Ő már k.b. 3 hónapja e-cigizik) Na és nekem ez tette fel az i-re a pontot.

Vettem is egy készüléket és büszkén mondhatom el, hogy már több mint 1 hónapja, hogy én is e-cigizek. Az elején 2 szál cigi becsúszott, de a második után hányingerem lett, olyan büdös volt és akkor tudtam, hogy nagyon jó döntést hoztam meg. Azóta viszont nem vagyok már büdös mármint a bőröm, a hajam. (Inkább leengedve hordom, mint sem, hogy össze kössem, de régebben inkább össze kötöttem, mert rosszul voltam attól, hogy büdös.) Jobb lett azóta a közérzetem is. Imádom az ízeket 😀 Sőt a baráti köreimet is próbálom átszoktatni, persze aki nyitott erre a témára, de szerencsére akad, én viszont azon leszek, hogy támogassam és segítsem őket.”

A történetet beküldte :

Brigi

Borítókép: businessinsider.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content