Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaperina sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy anonim maradhasson!

“Szinte gyerekként kezdtem el dohányozni, sok kisebb-nagyobb leszokási kísérlet után sem sikerült véglegesen leszoknom a cigiről. Körülbelül 3 éve kezdtem vapelni párommal együtt, először kísérleti céllal. Kezdetben dohányboltokban megvehető nem újjáépíthető eszközzel kezdtem, majd később már újjáépíthető tankkal, profibb moddal és saját keverésű liquiddel. Eleinte nem tudtam a “hagyományos” cigiről lemondani, bár jóval kevesebbet szívtam. Aztán egy idő után egyszerűen már nem esett jól a cigi íze, és egy szál elszívása után szédültem és hányingerem lett a nikotin mérgezéstől.

Ennek most már több mint egy éve. Sosem szerettem a cigi ízét, bár egy idő után szinte alig éreztem, utáltam a szagát, amit csak akkor éreztem, ha nem dohányzó lakásban voltam, hogy sárgák voltak az ujjaim, hogy reggel 20 perces köhögés után tudtam csak felkelni, hogy nem tudtam 2 emeletet pihenés nélkül megmászni. Amint nem dohányoztam elkezdtem érezni és élvezni a pozitív hatásokat. A hamutartó szagom azonnal eltűnt, természetesen a többi lassabban mutatkozott. A köhögés hetek alatt eltűnt, csodálatos volt érezni hogy mindennek milyen jó íze lett és hogy milyen kellemes a tavasz illata, hónapokkal később már a harmadik emelet sem okozott különösebb problémát. Aktívabb lettem, mert hát kaptam rendesen levegőt.

Eddig csak pozitív hatásokat észleltem magamon, egy dolgot kivéve: nátha esetén kifejezetten kellemetlen vapelni, de nem lehetetlen🙂.”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaperina

Borítókép: independent.co.uk

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content