Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaperina sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy Anonim maradhasson.

“15 éves korom óta szívom az analógot, gyakorlatilag mezítlábas Simphonya-val kezdtem, és az elejétől fogva kutya bajom sem volt. Évekig hangoztattam hogy én bármikor leteszem, aztán szembesültem vele hogy függő lettem. És egyszerűen imádok dohányozni. Nem csak a nikotin miatt, hanem a szertartás miatt, meg olyan elegáns, stb… Egyszer megpróbáltam leszokni, 3 hétig tartott. Nem csak a nikotin hiányzott, de nem tudtam mit kezdeni azokkal az időkkel amikor dohányoztam. P.l. pont egy ciginyi idő amíg felszárad a felmosás, mit csináljak kávézás közben, stb…

Nekem semmiféle fizikai bajom nem volt a cigitől, se nem köhögtem, se semmi bajom nem volt. Vígan sportoltam, énekelek mai napig egy kórusban, semmiben sem gátolt. Az sem érdekelt mennyibe kerül, inkább nem ettem de megvettem a cigimet. Viszont, munkát váltottam és elkezdtem gyerekekkel foglalkozni. Ebben viszont elvi kérdés volt h nem dohányozhatok. Ekkor jött képbe az e-cigi. És meglepően azonnal bejött, tök simán egyik napról a másikra váltottam, a hobbim lett, gyűjtök, keverek, kóstolok és imádom.

Nem vagyok büdös, a ruháim, a lakás, minden jó illatú. Szívhatom ágyban fekve filmezés közben, és senkit nem károsítok passzív dohányzással! Hogy egészségesebb vagyok e, fogalmam sincs. Hogy jobban érzem e magam? Egyértelműen! 😉 Hogy olcsóbb lenne? Neeeem 🙈 sőt ha az azóta felmerülő fogorvosi költségeimet is hozzáadom, akkor nem is akarom tudni. De hogy a legjobb és leghatékonyabb módja az átszokásnak, az egyértelmű! Pláne ha azt nézzük én le sem akartam szokni, és 2 éve tiszta vagyok! 😜”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaperina

Borítókép: Electric Tobacconist/Flickr 

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content