Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A történek beküldője kérte, hogy anonim maradhasson!

“18 éves vagyok.
2 éve cigiztem és 2 éve vapelek. Fulladni nem fulladok és igazából szerintem az egészségi állapotom is vissza nyerte a régi formáját! A vérnyomás problémám igazából mondhatni helyre jött. Úgyhogy sok mindent lehet köszönni a kis csoda szerkezetnek. Azt nem mondom hogy nem éltem át vele rosszat, mert azért senki nem szereti amikor egy RDA tankkal kap egy száraz slukkot. De ezen kívül pozitív minden szinte. Úgyhogy szerintem megéri megvenni a csodamasinát!”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Borítókép : GQ.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content