Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy anonim maradhasson!

“Sziasztok!

Nagyon e-cigi ellenes voltam még az elején, nem azért mert zavart volna a sok gőz, hanem mert nem tetszett hogy “löttyöt” kellett szívni. Ha stresszes napom volt akkor napi 2 dobozzal is elszívtam (Piros “marbi”). Negyediken laktam akkor és éreztem hogy 20 évesen kiköpöm a tüdőm mire felérek. Akkor vettem észre hogy ez így nem mehet tovább.. Szánalmasnak tartottam magam.

Kértem segítséget az elektromos cigihez, mit, hogyan, merre kell tekerni, vattázni, liquid.. Azóta 4 év telt el, egyik napról a másikra szoktam le a cigiről. Már nem köhögök reggel, nem vagyok büdös, sokkal jobb a közérzetem, 10kg plusz 😀 (Épp hogy karcoltam akkor a 70kg-ot). Csak is csak pozitív hatását észlelem a dolognak. (Ja és már nem okoz gondot a 4. emelet sem 😀 )”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Borítókép: (Alpgiray Kelem/iStock)

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content