Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy anonim maradhasson!

“Asztmás voltam az analóg cigitől, az allergológián 37%-nál sosem tudtam jobb eredményt fújni, reggelente köpködtem, krákogtam. Mióta vapelek azóta 97%-ot fújok és a gyógyszerek 95%-át is elfelejtettem. Fél év helyett 1 évre adtak vénytámogatást ami nagyon ritka, de ami a legjobb az egészbe az az, hogy nem köpködök, nem krákogok és nem zihálok mióta vapelek.

És nagyon elszomorít mikor olvasom hogy a vapelés károsabb mint az analóg, illetve hogy sokan meghaltak benne. Aki ilyen baromságot leír az vagy tájékozatlan vagy parancsra teszi, mind a 2 dolog elszomorít, és ha tényleg annyira káros, akkor a dohánylobbi miért fejlesztette ki hirtelen az Iqos-t, ami nagyon hasonlít az elektromos cigihez csak károsabb. Vagy azt miért nem írják hogy az Iqos-tól meghaltak mert a belevaló kapszula helyett grafitot hevítettek benne, és úgy szívták! Köszönöm hogy megoszthattam a kis történetem. Üdv : Peti”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content