Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper, sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal kevésbé káros a dohányzással szemben! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00 -kor.

A beküldő kérte, hogy Anonim maradhasson!

“Sziasztok, 15 év dohányzás után (végén már két doboz/nap) minden este 10 perc köhögés fogott el, reggel ébredés után szintén, napközben is sűrűn előjött, ekkor döntöttem úgy, hogy elég a bűzölgő analóg cigarettából és váltok elektromosra.

A dolog nem volt olyan egyszerű, eleinte sikeresen áttértem kb két hónapig, megszűnt a sorozatos köhögés amit a rendes cigi okozott. Aztán valahogy már mindkettőt szívtam. (EZT azért írom le, mert a nagy okos parlamenti képviselők és a lefizetett tudósok szerint erre marha könnyű át/rászokni, nem, nem könnyű mindenkinek.) Megint jött a fojtó köhögés az analógtól… Annyira rosszul érintett, hogy gondoltam egyet és teljesen eldobtam a sima cigit, már több mint két éve csak az elektromost használom, elektromos, nem elektronikus kedves képviselők…

Azóta könnyebb az élet, nincs köhögés, nincs fejfájás, az orvos sem lát csak az éves üzemorvosi látogatásomkor…

A környezetemben sokan dobták el a sima cigit és szívnak már elektromost, mindenki pozitívan nyilatkozik róla, és áldják az eget, hogy abbahagyták az analógot. Ez a legjobb alternatíva a dohányzás abbahagyására vagy csökkentésére. Remélem egyszer majd ide is eljut az a szemlélet, miszerint az emberi egészség és élet fontosabb a nagyjaink számára, mint a dohánylobbiból származó állami bevétel mennyisége… Köszönöm a figyelmet.”

A történetet beküldte:

Ismeretlen Vaper

Borítókép: Chicken Strip/Shutterstock | dailymail.co.uk

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content