Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A történet beküldője kérte, hogy anonim maradhasson!

“Analóg cigitől 2x volt légmellem. Majdnem meghaltam az elsőnél, a másodiknál jött az, hogy “Na jó, én itt befejeztem!” és a lányomat is fel kell nevelni! Mikor esett az eső fájt, szúrt a mellkasom. A műtétek helyén front érzékeny voltam, és át tértem az e-cigire. 1,5 éve szívom, nem szúr a tüdőm, nem vagyok fáradt, nem kapkodok levegő után, nem köhögök. Majdnem 17 évig szívtam, de aztán át tértem erre és nem bántam meg. Jobb a közérzetem!”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Borítókép: wallpaperflare.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content