Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy anonim maradhasson!

“Sziasztok! Történetem 2017 októberében kezdődött mikor egy erdélyi kirándulás után (17 évesen) a barátaim miatt rászoktam a dohányzásra. Azt gondoltam “menő” leszek hogy dohányzom. Soha életemben nem gondoltam volna , hogy ennyire rászokok… Napi 1 dobozzal minimum elszívtam. Olyan 1 év után éreztem, hogy nagyon nehezen kapok levegőt (ilyenkor már lassan 2 doboznál tartottam naponta), köhögök folyamatosan és ilyen furcsa takony állagú cuccos jón fel. Éreztem, hogy minél előbb abba kell hagynom mert nem érzem jól magam.

Édesanyám is dohányzott, és e-cigit is használt. Egy nap mondta, hogy próbáljam ki, mondom egy próbát megér és hihetetlenül tetszett, nem volt büdös, csak finom íz. Eldöntöttem veszek egyet, vettem egy Eleaf Pico-t, folyamatosan használtam, a cigi eszembe sem jutott. Egy idő után kidobtam az összes cigimet és vissza se néztem. 🙂 Azóta eltelt egy 1 év, jobban érzem magam, vettem egy komolyabb szerkezetet és egy szál cigire se gyújtottam rá.”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content