Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A történet beküldője kérte, hogy anonim maradhasson!

“Sziasztok! 19 éves koromtól kezdtem el dohányozni és tartott ez 3 évig. Nem tűnik sok időnek, de nekem bőven elég volt, hogy jelentkezzenek a hamar kimerüléses, fulladásig tartó köhögéses tünetek. Több mint egy éve tértem át az e-cigarettára és mondanom sem kell, hogy ezek a tünetek megszűntek, sokkal jobb a közérzetem és még a vérnyomásom is helyreállt. Sikeresen átszoktattam már egy barátomat is aki azóta undorodik a bagótól szóval már ezért is megérte. 🙂 Nyugodt szívvel tudom ajánlani az e-cigarettát a bagóról való leszokáshoz és egy új hobbi kezdetének. Ne féljetek kipróbálni, kérjetek segítséget 100%-hogy fogtok kapni mert aki Vapel az már egy új családba is tartozik.”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Borítókép : BBC News

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!


Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content