Cikk felolvasása

Itt olvashatod egy Vaper sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

A beküldő kérte, hogy anonim maradhasson!

“Sziasztok! 17 éves koromtól közel 18 évig dohányoztam. A napi 1 bobozos átlagom meg volt. Többször próbáltam leszokni hol pár hétig hol 1-2 hónapig sikerült. Valahogy mindig visszakeveredtem a cigihez. Olyan lelki függőségem volt, hogy egyszerűen nem sikerült elhagynom. Az utolsó időkben reggelente köhögtem napközben krákogtam és a szokásos fulladás zihálás ami ezzel jár. 1 éve találkoztam az e-cigivel. Nagyon beleástam magam a témába és igyekeztem a számomra legideálisabb készüléket megvásárolni. Egyik napról a másikra jöttem át az e-cigire lassan egy éve.

Azóta egy szálat nem szívtam sőt undorodom tőle. Ami azóta változott? A teljesség igénye nélkül: nincs köhögés, krákogás, a fogaim több árnyalatot fehéredtek, szép világos nem vörös az ínyem, nem küzdök fogkővel, nem vagyok büdös, több az energiám, szebb a bőröm nincs pattanásom a sok méreganyagtól. Valamint nem mérgezem a párom és barátaim a passzív dohányzással. Jó mondjuk feljött 8 kg valószínűleg mert érzek minden ízt és illatot így az étel is mérföldekkel jobban élvezhető. Nekem ezek a tények minden tudományos “fake” kutatásnál többet érnek.

Persze ez sem vitamin, de könyörgöm 99,9%-kal javult az életem. Mindenkinek ajánlom aki dohányzik és változtatni akar. De fontos hogy előtte olvasson utána járja körbe a témát mert ha nem a megfelelő készülék és folyadékot veszi akkor nem lesz sikeres a dolog. Aki pedig semmit nem szív az ezt se kezdje el.
Elnézést ha hosszú lett de nagyon sokat lehetne még beszélni róla. Sziasztok!”

A történetet beküldte :

Ismeretlen Vaper

Borítókép: henryford.com

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content