Cikk felolvasása

Itt olvashatod Máté, sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal kevésbé káros a dohányzással szemben! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00 -kor.

“Sziasztok!
Az én történetem, 2016-ban 15 évesen gimnáziumba kerültem, és rászoktam a cigire, eleinte naponta 1-3 szálakat szívtam, elvoltam vele, semmi problémám nem volt, a probléma 1 évre rá kezdődött, amikor 1-2 doboz cigit szívtam 1 nap, és egy cigit én kb 1 perc alatt pumpáltam el.

Először kis dolgokat vettem észre(laptopozás közbe nagyon hidegek voltak az ujjaim) aztán jött a reggeli jó kis dohányos köhögés, gondoltam jólvan, ez normális minden dohányosnál. Aztán jött a legnagyobb probléma, kialakult nálam egy kisebb szívprobléma, és random beszúrt a szívem, és ilyenkor nagyon erős fejfájás 10-15 percig, és így nem is tudtam koncentrálni az órán, romlottak a jegyeim, a dolog addig fajult míg egész nap csak szúrt a szívem.

Vettem egy Joyetech Cubox -ot, hogy én átállok az e cigire, sajnos az első próbálkozás füstbe ment, elromlott az e cigim. Elvittem egy e cigis boltba, ahol megpillantottam az eladó e cigijét, egy böszme nagy e cigi, batmanes vape bandel. Azonnali szerelem volt. Felmentem a netre, ki is néztem magamnak egy Wismec RX GEN3-at MELO300-as tankkal, megjött 2017. júliusba, azóta rabja vagyok 🙂

Az elején nagyon nehézkes volt a leszokás, néha néha megkívántam az analógot, de nem tudtam már elszívni egy rendes szállal, undorítónak találtam. A szívem azóta teljesen normális, elmúlt a szívproblémám. Tesi órákon nem fulladok be 2perc után, egyszerűen imádok e cigizni.”

A történetet beküldte :

Lenge Máté

Borítókép: Lenge Máté

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content