Cikk felolvasása

Itt olvashatod Gergely sikeres átszokását cigarettáról, elektromos cigarettára. Az e-cigi képes jobbá tenni az ember egészségi állapotát, mivel köztudottan 95% -kal egészségesebb a dohányzásnál! Ha Te is érintett vagy, küld be a történeted az oldal alján látható űrlap kitöltésével vagy az oldalon található ❤️ Jobban vagyok! gombra kattintva! Ha csupán érdeklődő vagy akkor ez segíteni fog a tisztánlátásban. Ha teheted oszd meg, hogy felnyissuk az emberek szemét, miszerint az ellenség nem az elektromos cigaretta! A történeteket érkezési sorrendben osztom majd meg veletek minden kedden, pénteken és szombaton 18:00-kor.

“Én 22 év dohányzás (és több leszokási kísérlet) után 2013 májusában tértem át az elektromos cigire. Már néhány hét után éreztem a különbséget. Könnyebben lélegeztem, jobban bírtam a fizikai terhelést. Néhány hónappal később a (más ok miatt tönkrement) szaglásom is javult valamennyit. Nyilván ez a leszokás hatására is javult volna, de az (ahogy említettem) nem sikerült.

Az eltelt 6.5 év alatt a kezdeti nikotinmennyiséget az ötödére csökkentettem és nem azért, mert akartam, hanem azért, mert egyre kevesebbet igénylek, miközben a cigarettából annak idején egyre többet szívtam. Az sem utolsó szempont, hogy azóta nem vagyok büdös. A lakásomba pedig, amikor belép valaki, megkérdezi, hogy milyen légfrissítőt használok!”

A történetet beküldte :

Petrovich Gergely

Borítókép: Petrovich Gergely

Neked mi a történeted?

Ha szeretnél részt venni a dohánylobbi elleni harcunkban, akkor add tudtára az oldal olvasóinak, hogy az e-cigi nem olyan káros mint ahogyan azt a média beállítja, sőt!
Hiszen Te is jobban vagy!Kinga

Hobbiblogger, 6 éve vaperina, 31 éves, 130 év élettapasztalattal. Több vagyok mint amilyennek az átlag gondol! Szeretem a humort. Sokan nem értékelik a humoromat, ha kevesebb lenne az önbizalmam azt hinném nem vagyok vicces! Ha tetszenek az írásaim és szeretnél támogatni a további munkában vagy csak szimplán kapcsolatba szeretnél lépni velem, használd az itt lévő gombok egyikét!

Skip to content